Record:   Prev Next
書名 Revue de philologie, de littérature et d'histoire anciennes
出版項 Paris : Éditions Klincksieck [etc.]
國際標準期刊編號 0035-1652
book jacket

索書號PA2 R454 
館藏地傅斯年圖書館西文期刊區
Lib. Has1(1877)-50(1926),1930-1935,63(1989)-65(1991),66:2(1992)-69(1995)
Tables generales (t.41-65,1967-1991)

館藏地 索書號 處理狀態 OPAC 訊息 條碼
 傅斯年圖書館西文期刊區  n.s.v.1(1877)    館內使用    HPW0031948
 傅斯年圖書館西文期刊區  n.s.v.2(1878)    館內使用    HPW0031957
 傅斯年圖書館西文期刊區  n.s.v.3(1879)    館內使用    HPW0031947
 傅斯年圖書館西文期刊區  n.s.v.4(1880)    館內使用    HPW0031956
 傅斯年圖書館西文期刊區  n.s.v.5(1881)    館內使用    HPW0031946
 傅斯年圖書館西文期刊區  n.s.v.6(1882)    館內使用    HPW0031955
 傅斯年圖書館西文期刊區  n.s.v.7(1883)    館內使用    HPW0031989
 傅斯年圖書館西文期刊區  n.s.v.8(1884)    館內使用    HPW0031998
 傅斯年圖書館西文期刊區  n.s.v.9(1885)    館內使用    HPW0031988
 傅斯年圖書館西文期刊區  n.s.v.10(1886)    館內使用    HPW0031997

說明 v. : ill., plates, ports. ; 22-25 cm
Semiannual <, 1973->
Bimonthly, 1845
Bimonthly (irregular) 1846-47
Quarterly, 1877-<1927>
t. 1-2, 1845-47; nouv. sér., t. 1-50, jan. 1877-oct. 1926; 3. sér. t. 1- jan. 1927-
附註 Editors: 1845-47, L. Renier.--1877-79, E. Tournier, L. Havet, C. Graux.--1880-81, C. Thurot, O. Riemann, E. Chatelain.--1882-90, O. Riemann, É. Chatelain (with L. Duvau, 1890).--1891-96, É. Chatelain, L. Duvau, B. Haussoullier.--1897-1926, É. Chatelain, B. Haussoullier and others.--1927- P. Jouguet, A. Ernout
Index to book reviews in the humanities 0073-5892
MLA international bibliography of books and articles on the modern languages and literatures (Complete edition) 0024-8215
Suspended 1848-76
Ser. 3, v. 1- also called v. 53-76
Vols. 51-52 omitted in numbering
Ser. 3, v. 1-40, 1927-66. 1 v
The 2d series includes the following periodicals issued (with separate title-pages, paging and volume numbering) as sections of the Revue: with v. 1-50, Revue des revues et publications d'académies relatives à l'antiquité classique (1921-25 called Revue des Revues; bibliographie analytique des articles de périodiques relatifs à l'antiquité classique) 1-50. Année, 1877-1925; with v. 35-50, Revue des comptes rendus d'ourrages relatifs à l'antiquité classique, 1-16. année, 1910-25
鏈接 Revue des revues et publications d'académies relatives à l'antiquité classique 1877-1920
Revue des revues: bibliographie analytique des articles de périodiques relatifs à l'antiquité classique 1921-25
Revue des comptes rendus d'ouvrages relatifs à l'antiquité classique 1910-25
主題 Classical philology -- Periodicals
Classical philology -- Bibliography
Alt Author Renier, Léon, 1809-1885, ed
Tournier, Édouard, 1831-1899, ed
Havet, Louis, 1849-1925, ed
Graux, Charles Henri, 1852-1882, ed
Thurot, Charles, 1823-1882, ed
Riemann, Othon, 1853-1891, ed
Chatelain, Émile Louis Marie, 1851-1933, ed
Duvau, Louis Léon, 1864-1903, ed
Haussoullier, Bernard, 1853-1926, ed
Jouguet, Pierre, 1869-1949, ed
Ernout, Alfred, 1879-1973, ed
Alt Title Rev. Philol. Litt. Hist. Anc
Revue de philologie
Vari Title Revue des revues et publications d'académies relatives à l'antiquité classique
Revue des revues: bibliographie analytique des articles de périodiques relatifs à l'antiquité classique
Revue des comptes rendus d'ouvrages relatifs à l'antiquité classique
Record:   Prev Next